Update aanleg nieuwe velden (3 augustus 2009)

De aanleg van de kunstgrasvelden is in volle gang
Hoewel de spelende leden van Quick Boys nog even genieten van de laatste weken van de zomerstop, zijn de voorbereidingen op het nieuwe seizoen in volle gang. Nadat enkele weken geleden veld 6 van een nieuwe, natuurlijke grasmat is voorzien, is maandag 3 augustus begonnen met de aanleg van kunstgras op veld 5.
Op het veldje waar de landenteams, de kleinste voetballertjes van Quick Boys, op voetballen en waar de keeperstrainingen plaatsvinden, zal eveneens kunstgras worden aangelegd. Op veld 4 wordt hetzelfde soort veld aangelegd als in het stadion van eerstedivisionist FC Volendam en de nieuwe velden bij eredivisionist NEC Nijmegen, bij de amateurs van FC Volendam als ook twee velden op sportpark “De Toekomst” bij Ajax. Met het oog op het grote aantal wedstrijden dat wekelijks op sportpark Nieuw Zuid wordt afgewerkt, is de aanleg van kunstgrasvelden een must. De verwachting is dat bij aanvang van de nieuwe competitie de velden speelklaar zullen zijn.

De afgelopen tijd hebben onze fotografen Hans van Duijn en Dolf van der Meij regelmatig verslag gedaan van de vorderingen van de werkzaamheden op sportpark Nieuw Zuid. De foto’s van de ontwikkelingen zijn via deze link te zien.

Geef een antwoord