Van Wezel accountants en adviseurs de komende vier jaar rugsponsor

Van Wezel accountants en adviseurs (www.vanwezelacc.nl) is de nieuwe rugsponsor van Quick Boys. Het in Rijnsburg gevestigde bedrijf ondertekende voorafgaand aan het oefenduel met FC Lisse (1-0) een contract voor vier jaar. Ouwehand Visverwerking blijft aan als hoofdsponsor, maar heeft de blauw-witten de kans geboden om een nieuwe rugsponsor aan zich te binden.

Bestuurslid Commerciële Zaken Leen van den Oever is verheugd met de nieuwe verbintenis met Van Wezel, dat reeds als zilversponsor aan Quick Boys verbonden was. ,,Ook voor onze club zijn het onzekere tijden door de coronacrisis. Dat Van Wezel zich juist nu op deze manier aan Quick Boys wil binden, is heel mooi nieuws. Het geeft ons een stuk rust voor de komende jaren en biedt Van Wezel de kans om de naamsbekendheid in onze gemeente te vergroten.”

In de nieuwste Presentatiegids van Quick Boys, die begin september verschijnt, staat een uitgebreide kennismaking met de nieuwe rugsponsor. Daarin vertelt directeur-eigenaar Wilbert Star onder meer over de totstandkoming van het contract en wat de onderneming drijft om de club de komende vier jaar te ondersteunen.