Verkoop Kerstloterij start op 1 december!

Quick Boys organiseert ook dit jaar weer de traditionele kerstloterij. Op donderdagavond 22 december om 20.00 uur is de gezellige trekking en uitreiking van de prijzen, in de Businessclub.

blauwe_kerstmutsAfgelopen jaar was de kerstloterij een geweldig succes, met een absolute recordverkoop van loten. Quick Boys zou Quick Boys niet zijn als we niet zouden proberen om dat deze keer weer te overtreffen!
 
Vanaf donderdag 1 december a.s. zijn de kerstloten van € 1,- per stuk verkrijgbaar voor onze leden en sponsoren.
Het top-verkoopdrietal van vorig jaar staat alweer te trappelen. Corry van Wolferen, Bas Verdoes sr en Jaap Paap zullen zich ook dit jaar tot het uiterste inspannen om zoveel mogelijk loten te verkopen voor Quick Boys. Maar ook spelers gaan actief aan de slag met de lotenverkoop, zowel senioren als junioren en uit selectie-, recreatie- en damesteams.
Samen een stapje extra doen voor de club past natuurlijk ook bij een echte Quick Boyzer. En voor de speler of speelster die de meeste loten verkoopt is weer een hele leuke prijs gereserveerd. Daarnaast is er ook nog een teamprijs!

Je gaat ons verkoopteam dus zeker treffen, onder andere tijdens de komende thuiswedstrijden van ons vlaggenschip tegen Huizen en Lisse.

We hebben al heel veel leuke prijzen om te verloten, maar natuurlijk geldt: hoe meer, hoe mooier! Dus: wil jij ook een prijs schenken? Dat zou geweldig zijn! Geef dat dan even aan bij de coördinator van de kerstloterij Jan van Wolferen, via mail (jan@vletterdenhaan.nl) of telefonisch (06-37551612). Of meld het gewoon bij onze lotenverkopers.

De distributie en administratie van de loten bij alle teams ligt in de deskundige handen van Jan van Vliet.  
 
Overigens zijn er op de avond zelf ook nog loten te koop, tot aan de start van de trekking om 21.00 uur.
Tot ziens op donderdagavond 22 december a.s. om 20.00 uur in de Businessclub!

Geef een antwoord