Verkoop stenen sluit na de Familiedagen!

Bouw mee aan de toekomst van Quick Boys!

U heeft nog maar twee weken de tijd om een of meer stenen aan te schaffen in de muur bij de nieuw te bouwen entree van Quick Boys. Met het bouwen van een nieuwe toegang op sportpark Nieuw Zuid willen wij de nostalgie en de kracht van Quick Boys nog sterker tot uiting laten komen.
nieuw-zuid-muur-met-namen
Mochten we voldoende stenen verkopen dan wordt er mogelijk ook financiële ruimte gecreëerd voor de bouw van de nieuwe koffiecorner.

Nog veel meer over de doelstellingen en praktische informatie vindt u in dit bericht van maart jl.
 
Veel Quick Boys-supporters zijn u al voorgegaan!
Zij hebben een steen met naam gekocht voor zichzelf, de kinderen, kleinkinderen etc. De stenen zijn soms als verjaardagscadeau of geboortecadeau geschonken. Er zijn zelfs stenen verkocht als eerbetoon aan een overleden vader of opa.
 
Ook Bedrijven hebben stenen gekocht waar hun werknemers straks met recht trots op kunnen zijn.
 
In dit fantastische kampioenschapsjaar is het natuurlijk helemaal speciaal om een steen met je eigen naam, die van je kinderen of van je bedrijf in de nieuwe Quick Boys-muur vereeuwigd te zien.  
 
Laten we het behaalde kampioenschap zien als mooie stap naar de toekomst: Quick Boys is terug van weggeweest en we gaan door! Daarvoor hebben we u ook hard nodig.
We rekenen dus op u als trouw supporter, sponsor, lid of sympathisant van een van de mooiste amateurvoetbalclubs van Nederland.
 
U kunt inschrijfformulieren halen en inleveren bij het secretariaat, maar ook direct online de stenen bestellen.

Tijdens de slotdag van de Familiedagen zal er bij de kledingstand ook nog een bestelmogelijkheid zijn. Dat is dus de laatste kans!

Voor vragen kunt u contact opnemen met de volgende personen.
Club: Johan Zuijderduijn (06 12142844)
Businessclub: Jaap Kuijt (06 42274273)

Geef een antwoord