Verslag over het kampioenschap van Quick Boys C7


Na een aantal goede beker wedstrijden die allemaal gewonnen werden kon het echte werk gaan beginnen.
De eerste wedstrijd voor de competitie werd thuis afgewerkt tegen Oegstgeest C2 maar die verliep wat minder dan wat we gewend waren, het werd nl. een 3-3 gelijkspel, terwijl de tweede (uit)wedstrijd verloren werd van FC Lisse C5 met 4-2. Na twee wedstrijden spelen pas 1 punt hebben is niet best maar gelukkig ging het tij toen keren.
De derde wedstrijd werd met 10-0 gewonnen van ASC en daarna ging het een stuk beter met het team. Na nog een wedstrijd verloren te hebben voor de beker konden wij al onze aandacht richten op de competitie.
Dit ging heel voorspoedig want de ene na de andere overwinning werd door ons gehaald. De eerste keer dat we daarna weer punten lieten liggen was tegen onze concurrent FC Lisse die ons op een 2-2 gelijkspel hield.
Door dit resultaat bleven we boven Lisse omdat ons doelsaldo veel beter was, hier bleven we wel aan werken door o.a. een 16-1 overwinning op Kagia C2 en een 12-0 overwinning op Ter Leede C4.
Donderdag 7 mei was het dan zover, de kampioenswedstrijd kon thuis afgewerkt worden. Voor de ogen van een groot aantal toeschouwers werd met 5-1 gewonnen van Van Nispen C1 en na afloop werden de bloemen en een mooie gouden medaille uitgereikt aan het uitgelaten team. De trainer werd ook nog eens getrakteerd op een waterzak douche, de stemming zat er goed in en iedereen was erg tevreden met het behaalde kampioenschap.
Onze wel bekende Gert de Puck heeft dit jaar dan twee kampioenschappen gewonnen en hij was hier dan ook erg blij mee, ook de andere begeleider, Arie van Duijvenvoorde, was heel blij met het behaalde resultaat.
Met nog één wedstrijd te spelen staat het punten totaal op 44 en het doelsaldo op 105 voor en 17 tegen, kortom een terechte kampioen!
 
Jan Krijgsman
Trainer/ begeleider Quick Boys C7

 
Foto hieronder:
Achterste rij v.l.n.r.
Gert van Duijvenbode (begeleider), Jaap van Rijn, Jaco Jonker, Joost Remmelzwaal, Jordy Ouwehand, Toon Varkevisser, Corné Ouwehand, Erwin Guyt, Dennis van Duijvenvoorde, Arie van Duijvenvoorde (begeleider) en Jan Krijgsman (trainer/begeleider)
Voorste rij v.l.n.r. Tim Krijgsman, Kees van Rijn, Danny Plug, Niek Schaap, Mike van Duijvenbode en Richard van den Oever

Geef een antwoord