Verslag Reisburo Katwijk Voetbalquiz – update

Hendrik van Beelen en Niels van Duijvenbode winnen de eerste editie van de zeer geslaagd te noemen voetbalquiz.
Foto’s online

Gisterenavond vond de Reisburo Katwijk Voetbalquiz plaats. Bijna zestig koppels hadden zich ingeschreven en streden om de door de hoofdsponsor beschikbaar gestelde exclusieve voetbalreis. Uiteindelijk behaalde het duo Hendrik van Beelen en Niels van Duijvenbode de meeste punten. Zij bezoeken binnenkort de wedstrijd Liverpool – Tottenham Hotspur.

Presentator Andy Houtkamp schotelde de deelnemers een zestigtal pittige vragen voor over de meest uiteenlopende onderwerpen. Welke twee ex-internationals van Oranje spelen nu in Australië? Hoeveel doelpunten maakte Quick Boys in het seizoen 1999-2000 in totaal tegen Rozenburg?
Quiztion Productions, de quizmasters uit Lisse, had op zeer originele wijze de quiz samengesteld en kreeg de zaal plat met hilarische filmpjes over René van der Gijp en Jiskefet.

Uiteindelijk trokken Van Beelen en Van Duijvenbode aan het langste eind. Zegert de Mol en Dick en Rijn wonnen de waardebonnen van SubsideSports.nl. Ruben van der Does en Yuri Guijt bezoeken de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Hongarije, terwijl Tony van Duijvenbode en Nico Schaap VIP-kaarten hebben gewonnen voor het duel tussen NAC Breda en FC Groningen. Tot slot legden Cees Bolster en Kees de Jong beslag op de fraaie boxershorts van FCLOCO, beschikbaar gesteld door Sportus.nl.

De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde avond en wil de sponsors Reisburo Katwijk, Sportus.nl en SubsideSports.nl nogmaals hartelijk bedanken voor hun participatie. Ook gaat een groot compliment uit naar Quiztion Productions en Andy Houtkamp, die de avond in goede banen wist te leiden.

Geef een antwoord