Voetbalpaspoort.nl schenkt dertig leren knikkers aan de jeugdopleiding van Quick Boys

Gevoetbald bij Quick Boys of nog steeds actief? Meld je aan en ‘ontmoet’ weer oud-ploeggenoten
Marvin Grell van Voetbalpaspoort.nl heeft dertig ballen overhandigd aan Nico van Duijvenvoorde, bestuurslid jeugdzaken bij K.v.v. Quick Boys. De jeugdopleiding kan vooral voor de jongste spelertjes van de Landenteams deze leren knikkers goed gebruiken en is Voetbalpaspoort.nl daarom zeer erkentelijk.

Op www.voetbalpaspoort.nl is het mogelijk voor voetballers en oud-voetballers om oud-ploeggenoten weer te ontmoeten. Op de site zijn alle bij de KNVB geregistreerde clubs ingeschreven. Op de website zal men zich moeten aanmelden en vervolgens de persoonlijke voetbalhistorie moeten invullen (seizoenen, clubs en elftallen). De website zal vervolgens tonen met welke spelers men ooit heeft gespeeld, uiteraard zullen deze spelers zich ook hebben moeten hebben geschreven en profiel hebben aangepast.
 
Per seizoen kunnen allerlei statistieken zoals uitslagen, doelpunten, assists, kaarten etc. worden bijgehouden. Onafhankelijk van een ieders niveau kunnen de persoonlijke prestaties worden vergelijken met bijvoorbeeld andere spelers van de club op de clubpagina.
 
Voetbalpaspoort.nl is nauw verbonden met Dirk Kuyt Foundation. Zo is er afgelopen jaar een veiling gehouden op de website waarvan de opbrengsten naar de DKF gingen. Clubs als Ajax, FC Twente, PSV, Liverpool, Chelsea, Real Madrid, AC Milan enz. werkten hier aan mee en leverden gesigneerde items.

De leren knikkers zijn inmiddels door de allerjongsten van Quick Boys gretig in gebruik genomen.

Op de foto Marvin Grell (Voetbalpaspoort.nl) en Nico van Duijvenvoorde (Quick Boys)

Geef een antwoord