Voorbeschouwing Kon. HFC – Quick Boys

Na de fraaie overwinning op buurman Noordwijk speelt Quick Boys aanstaande zaterdag de uitwedstrijd tegen Kon. HFC. Het duel in Haarlem begint om 15:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter W.H. Bronsvoort. De inwoner van Bathmen wordt geassisteerd door B.A.C. Smits en W.J.M. Linders, terwijl A.J.F. Midden de vierde official is. Reis mee naar Haarlem en steun de blauw-witten in de uitwedstrijd tegen Kon. HFC! Let op: toegangskaarten zijn enkel in de online voorverkoop geschikbaar. Klik HIER voor meer informatie. 

Onderlinge resultaten
Slechts twee keer eerder stonden beide ploegen tegenover elkaar in competitieverband. In Haarlem domineerde Quick Boys twee seizoen geleden grote delen van de wedstrijd, maar destijds werden de grootste en mooiste kansen om zeep geholpen. De thuisploeg trok aan het langste eind dankzij een rake vrije trap van Sam van Huffel (1-0). Een zure nederlaag voor de blauw-witten die absoluut recht hadden op een resultaat destijds.
Afgelopen seizoen won Quick Boys van Kon. HFC. Op sportpark Nieuw Zuid speelden de blauw-witten een sterkte eerste helft en kwamen zij op slag van rust op voorsprong via Tommy Bekooij. Toen Fernando Lewis vlak na de hervatting een rode kaart ontving, moest Quick Boys terug. De formatie van trainer Edwin Grünholz hield echter stand en wist de overwinning uiteindelijk veilig te stellen.

Mutaties
De selectie van de Haarlemmers is gedurende de zomerstop versterkt met Jim Hulleman (ODIN’59), Mitchel Michaelis (Go Ahead Eagles), Desevio Payne (FC Emmen), Koen Tros (ODIN’59) en Gerry Vlak (IJsselmeervogels). Hiertegenover staat het vertrek van Tom Boks (Schipluiden), Kevin van Gasteren (Always Forward), Peet van der Slot (VVSB), Daniël van Son (IJsselmeervogels) en Khalid Tadmine (IJsselmeervogels).

Stand van zaken
Met negen punten uit zes wedstrijden bezet Kon. HFC momenteel de met Kozakken Boys gedeelde achtste plaats op de ranglijst. Drie wedstrijden werden gewonnen, evenzoveel duels gingen verloren. Afgelopen weekend ging de formatie van trainer Gertjan Tamerus kopje onder op bezoek bij TEC (3-2)Twee doelpunten van Roy Castien mochten niet baten. Sietse Brandsma is met zes treffers momenteel de clubtopscorer van de Haarlemmers.
Quick Boys hield wel een goed gevoel over aan de vorige speelronde. In de eerste drie thuiswedstrijden wisten de blauw-witten het net op Nieuw Zuid niet te vinden, maar in de derby tegen Noordwijk maakte de formatie van trainer Edwin Grünholz een inhaalslag. Drie treffers van Darren Maatsen en één van Nick Runderkamp zorgden voor blije gezichten bij de hondstrouwe fans.

Kaartverkoop
Om de competitiewedstrijd tussen Kon. HFC en Quick Boys te kunnen bezoeken, dienen alle bezoekers zich te registeren via het online platform van Eventbride. Er is geen mogelijkheid om op een andere wijze een toegangsbewijs voor dit duel aan te schaffen.
Klik HIER om naar de online kaartverkoop te gaan. Let op: de loketten aan de Spanjaardslaan blijven gesloten op de wedstrijddag!

Busreis
Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan kun je gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer. Geef je vanavond (donderdag 30 september) tussen 20:00 en 21:30 uur in het clubhuis op bij de bestuursleden van de Supportersvereniging. Voor het geld hoef je het niet te laten: de kosten bedragen slechts € 10,00. De bussen vertrekken om 14.15 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Voor een drankje en een hapje wordt uiteraard gezorgd.

Rondje langs de velden
Op de zevende speeldag in de Jack’s League luidt het overige programma als volgt:
Noordwijk – GVVV
AFC – Kozakken Boys
IJsselmeervogels – Rijnsburgse Boys
Excelsior Maassluis – De Treffers
ASWH – Spakenburg
Katwijk – Jong Sparta Rotterdam
HHC Hardenberg – Jong FC Volendam
TEC – Scheveningen