Voorbeschouwing SJC – Quick Boys

Na de eenvoudige zege op hekkensluiter De Dijk (3-0) speelt Quick Boys aanstaande zaterdag de derby tegen SJC. Op sportpark Lageweg in Noordwijk gaan de blauw-witten proberen om hun zegereeks een mooi vervolg te geven. De competitiewedstrijd tussen SJC en Quick Boys begint om 14:30 uur (!) en staat onder leiding van scheidsrechter M.A. Roeleveld uit Vinkeveen. Reis mee en steun de formatie van trainer Erik Assink in de uitwedstrijd tegen SJC!

https://i2.wp.com/quickboys.nl/wp-content/uploads/2020/03/IMG_0005.jpg?w=640&ssl=1

Stand van zaken
Met 23 punten uit 27 duels bezet promovendus SJC momenteel de vijftiende plaats op de ranglijst. De ploeg van scheidend trainer Sjaak Polak verloor afgelopen zaterdag de belangrijke uitwedstrijd tegen VVOG (0-3), waardoor het gat met de ‘veilige’ veertiende plaats groter werd. Tom Duindam, volgend seizoen uitkomend voor FC Lisse, is met veertien treffers de huidige clubtopscorer van de zwart-witten, gevolgd door Youssef el Baouchi met tien doelpunten.

Onderlinge resultaten
Voor aanvang van het lopende voetbaljaar speelden beide ploegen nog niet eerder tegen elkaar in competitieverband. Op zaterdag 15 december 2018 vond op een ijskoud sportpark Nieuw Zuid de primeur plaats. Quick Boys kende destijds de nodige moeite met een stug SJC. Na een doelpuntloze eerste bedrijf brak Kay Tejan na de pauze de ban. In de slotfase wist Marc de Kruijs een einde te maken aan alle onzekerheid en bracht daarmee de 2-0 eindstand op het bord.

Kijkje in eigen keuken
Trainer Erik Assink van Quick Boys kan in het uitduel met SJC weer een beroep doen op Tim Bloemendaal. De schorsing van de multifunctionele speler zit erop. Ook Raymond Baten heeft, na een korte onderbreking vanwege interlandverplichtingen, weer de hele week kunnen meetrainen op Nieuw Zuid. Het geeft de technische staf van de blauw-witten weer meer mogelijkheden in aanloop naar de ontknoping van de competitie.

https://i2.wp.com/quickboys.nl/wp-content/uploads/2020/03/IMG_0085.jpg?w=640&ssl=1

Voorverkoop
Tot en met vrijdag 5 april bestaat de mogelijkheid om de toegangskaarten voor deze wedstrijd in de voorverkoop aan te schaffen via onderstaande adressen: De Lange Sport (Molenstraat 16 – Noordwijk) en Pluimgraaff Schoenen en Voetbal (Taatedam 4 – Katwijk). Jeugd tot en met 12 jaar hebben gratis toegang, terwijl jongeren tot en met 18 jaar en ouderen (65+) tegen gereduceerd tarief (5 EUR) de wedstrijd mogen bezoeken. Volwassenen betalen 10 EUR voor een entreekaart. Bij de voorverkoopadressen dienen de kaarten contant en gepast te worden afgerekend.

Dringend advies
Vanwege de verwachte drukte en de beperkte parkeermogelijkheden worden de supporters uit Noordwijk en Katwijk opgeroepen om zoveel als mogelijk op de fiets naar sportpark Lageweg af te reizen.

Rondje langs de velden
Het overige programma in de Derde Divisie A luidt als volgt:
Jong FC Groningen – Ajax
Hoek – VVOG
DVS’33 Ermelo – Harkemase Boys
Eemdijk – Achilles’29
FC Lisse – DOVO
ODIN’59 – ASWH
ONS Sneek – SteDoCo
De Dijk – Noordwijk

https://i1.wp.com/quickboys.nl/wp-content/uploads/2020/03/IMG_0010.jpg?w=640&ssl=1

Geef een reactie