Voorverkoop Culinaire Avond (update)

Dit evenement vindt plaats op donderdag 27 mei a.s.
Op veler verzoek wordt dit jaar voor de tweede keer een Culinaire Avond georganiseerd. De vorige editie was zo’n groot succes dat velen om een herhaling hebben gevraagd. Welnu, in het kader van ons 90-jarig jubileum dit jaar een extra grote en bijzondere Culinaire Avond op donderdag 27 mei.

Dit evenement zal plaatsvinden op veld 3. Dit veld zal op professionele wijze worden omgetoverd tot een heus culinair dorp. De avond begint om 20:00 uur. Een drietal koks verzorgt gedurende de avond een aantal demonstraties rondom het thema vis en lekkere hapjes die je thuis kunt klaarmaken. Verder zullen ook de kazen van Reypenaer, het brood van Carl Siegert en bijzondere gerookte produkten van Steur geproefd kunnen gaan worden. Lokaal wordt er medewerking verwacht van Keurslager Vooijs, Cor Jansen Partycatering en nog veel meer. Ook de Cressen van Koppert en de overheerlijke Franse Oesters van Culi-event zijn aanwezig. En natuurlijk zijn er maar liefst veertig overheerlijke wijnen te proeven, verzorgd door Krijgsman Bottelier.

Er zijn slechts 300 kaarten te koop a € 25,00 per stuk. Alle happen en wijnen zijn hierbij inbegrepen. De kaartverkoop is  a.s. zaterdag 22 mei tijdens de KNVB-finaledag op sportpark Nieuw Zuid.

Verdere info: Huug van Beelen (06-20004698) en Jan Willem Kuijt (06-20708269).

Geef een antwoord