Voorverkoop FC Rijnvogels – Quick Boys (update)

Met de wedstrijd FC Rijnvogels – Quick Boys staat zaterdag 4 oktober de eerste Katwijkse derby van het seizoen 2014-2015 op het programma. Uit veiligheidsoverwegingen wordt  een gelimiteerd aantal toeschouwers toegelaten op sportpark De Kooltuin, waarbij aangetekend dat het aantal supporters dat naar verwachting deze wedstrijd zal bezoeken wel toegang kan krijgen tot het sportpark.

Om een en ander enigszins te reguleren  is in overleg met beide clubs besloten dat toegangsbewijzen alleen beschikbaar zijn via de voorverkoop bij de beide clubs. Op de wedstrijddag blijft het loket op De Kooltuin gesloten.  Indien u voornemens bent deze wedstrijd bij te wonen dient u uw toegangsbewijs in de voorverkoop aan te schaffen bij uw club. Dit geldt zowel voor supporters van FC Rijnvogels publiek als voor Quick Boys-fans.

Bij K.v.v. Quick Boys is de voorverkoop vorige week gestart. Inmiddels zijn bijna 1.000 kaarten verkocht aan fans van de blauwwitten. Deze week wordt het restant van de tickets aangeboden op dinsdag 30 september aanstaande tussen 20:00 uur en 21:00 uur in het secretariaat op sportpark Nieuw Zuid. Ook donderdagavond 2 oktober tussen 20:00 uur en 22:00 uur is er mogelijkheid voor aankoop van toegangsbewijzen in het clubhuis van K.v.v. Quick Boys. 

 

Geef een antwoord