Voorverkoop Jubileum Eindfeest

Tijdens het Huig en Corrie Ouwehand Toernooi kunnen in sporthal Rijnsoever toegangskaarten worden gekocht
Het einde van het jubileumjaar van K.v.v. Quick Boys nadert. Op 1 februari 2010 mocht onze club haar negentigste verjaardag vieren en in het kader daarvan vonden het afgelopen jaar vele activiteiten plaats op en rond sportpark Nieuw Zuid. Het jubeljaar zal in stijl worden afgesloten, want in navolging van het zeer succesvolle Grote Verjaardagsfeest vindt op vrijdag 28 januari 2011 het Jubileum Eindfeest plaats. De organisatie ligt wederom in handen van de Supportersvereniging Quick Boys. De organisatoren willen langs deze weg het programma van deze feestavond bekendmaken en tevens informatie verschaffen over de kaartverkoop.

Temporary Jones
Het Jubileum Eindfeest vindt plaats op meerdere locaties. In het sfeervolle Supportershome, het oude sponsorhome, treedt Temporary Jones op. De doorgewinterde artiesten van deze band – samen hebben zij voor meer dan driehonderd jaar muziekervaring – zullen de aanwezigen een fantastische avond gaan bezorgen met hun blues- en rockcovers.
Volgens de website van de band (www.temporaryjones.nl ) is Temporary Jones genoemd naar de ongebonden zwerver in de Amerikaanse staat Georgia, op wie iedereen heimelijk jaloers was. Die zwerver kwam overal vandaan en ging overal naartoe. Zo kan ook de muziekstijl van de band worden omschreven: de basis is blues, maar de bandleden lenen uit een breed scala van verschillende (pop)muziekstijlen door de decennia heen. In het Supportershome zullen onder andere hits van The Blues Brothers, Eric Clapton, Santana, Van Morrison, Solomon Burke, BB King, Ray Charles, Herman Brood, J.J. Cale en Joe Cocker de revue passeren.
De organisatie van het Jubileum Eindfeest is zeer verheugd met het feit dat deze band Nieuw Zuid aandoet voor een geweldig optreden en denkt de bezoekers van het evenement met Temporary Jones iets heel exclusiefs te bieden.

Kink
Over exclusiviteit gesproken: in de grote zaal zal coverband Kink (www.kinkmusic.nl ) de boel op stelten gaan zetten. Het steengoede repertoire van deze Noord-Hollandse formatie is gigantisch breed. De voorkeur van de bandleden, zes in totaal, ligt duidelijk op het dansbare vlak. De feestband kan putten uit een arsenaal van meer dan tweehonderd (!) covers. Onder aan aanvoering van twee fantastische zangeressen speelt Kink in sneltreinvaart de bekendste Engels- en Nederlandstalige meezingers, dance- en disconummers en rockknallers van toen en nu. Het opsommen van de nummers van de playlist van Kink is onbegonnen werk. Alle genres komen aan bod. Iedereen is gewaarschuwd: stilzitten is onmogelijk!
Met een weergaloze sound en door de vaste crew verzorgde geweldige en professionele geluids- en lichtinstallaties zet Kink een show neer die niemand snel zal vergeten.

Mystery Guest
Maar dat is nog niet alles! Op het Jubileum Eindfeest zal tevens een Mystery Guest acte de présence gaan geven. De organisatie kan en wil hierover nog niet heel veel zeggen, maar vast staat dat het optreden van een geweldige artiest met nationale én internationale bekendheid de kers op de spreekwoordelijke taart zal zijn van deze fantastische feestavond en van het jubileumjaar. 

Kaartverkoop
Vanaf nu zijn de kaarten beschikbaar bij de bestuursleden van de Supportersvereniging. Ondanks de uitgebreide line-up is de organisatie erin geslaagd de prijzen zeer schappelijk te houden voor een ieder die Quick Boys een warm hart toedraagt. In de voorverkoop kosten de toegangsbewijzen slechts € 7,50 per stuk, aan de deur moet € 10,00 worden afgerekend (zaal open om 20:00 uur). Daarmee krijgt de feestganger (16 jaar en ouder) toegang tot het clubhuis én het Supportershome en kan worden genoten van een geweldige avond. Bovendien zal voor iedereen een warme snack geserveerd worden. 
Gezien de grote interesse voor het Grote Verjaardagsfeest van afgelopen jaar adviseert de organisatie een ieder om de kaarten in de voorverkoop aan te schaffen. De komende weken zullen een aantal voorverkoopavonden plaatsvinden. Hou derhalve de website www.quickboys.nl in de gaten voor meer informatie.

Geef een antwoord