Voorverkoop Spakenburg – Quick Boys

De spanning in de Derde Divisie bij de zaterdagamateurs is na de uitglijder van Spakenburg in het thuisduel met ODIN’59 (1-2) weer helemaal terug. Quick Boys won wél en verkleinde het gat met de koploper tot zes punten. Aanstaande zaterdag staat op sportpark De Westmaat de kraker tussen de koploper en de nummer 3 op het programma.

Naar verwachting zal de publieke belangstelling voor deze klassieker enorm zijn. Daarom worden de fans van Quick Boys aanstaande donderdag van 20:00 tot 22:00 uur de mogelijkheid geboden om de toegangskaarten in de voorverkoop aan te schaffen op sportpark Nieuw Zuid. De ‘fysieke’ voorverkoop vindt plaats in het clubhuis. De entreekaarten kunnen slechts per pin worden afgerekend.

Daarnaast worden de Quick Boys-supporters aangeraden gebruik te maken van het door de Supportersvereniging georganiseerd busvervoer. De inschrijving voor de bussen vindt eveneens op donderdag 25 januari tussen 20:00 en 22:00 uur plaats. Klik HIER voor meer informatie over de busreis naar Spakenburg.

Geef een antwoord