Wegen van K.v.v. Quick Boys en Gert Aandewiel gescheiden

Gert Aandewiel vertrekt met onmiddellijke ingang bij K.v.v. Quick Boys. Op verzoek van de oefenmeester, die aan het begin van het kalenderjaar het stokje heeft overgenomen van Jan Zoutman, is zijn doorlopende contract bij de blauwwitten ontbonden.

De 48-jarige Aandewiel, bezig aan zijn tweede termijn als trainer op sportpark Nieuw Zuid, heeft in het verleden de nodige successen geboekt met de club. Als speler vierde hij met Quick Boys in de jaren negentig diverse titels, als trainer was de Katwijker succesvol aan het begin van deze eeuw en als technisch manager werd Aandewiel twee seizoenen geleden kampioen van de Hoofdklasse B.
De uitkomst van de bestuursverkiezing tijdens de ledenvergadering van afgelopen vrijdag heeft Aandewiel doen besluiten om het verzoek in te dienen om zijn doorlopende contract te laten ontbinden.

De Technische Commissie betreurt én respecteert het besluit van Gert Aandewiel om de club te verlaten en wenst hem veel succes toe met het vervolg van zijn trainersloopbaan. De clubleiding hoopt op korte termijn een opvolger te kunnen presenteren.

Geef een antwoord