Wilfred van Leeuwen geslaagd

De hoofdtrainer van Quick Boys rondt opleiding Coach Betaald Voetbal af
Gisteren (dinsdag) is trainer Wilfred van Leeuwen geslaagd voor de opleiding Coach Betaald Voetbal. Met het afronden van deze intensieve opleiding is Van Leeuwen gediplomeerd om aan de slag te gaan als hoofdtrainer in het betaalde voetbal.
 
In het opleidingsjaar heeft Van Leeuwen diverse examenonderdelen met goed vervolg moeten afwerken. Het maken van wedstrijdanalyses, het geven van trainingen en het opstellen van een jaarplan zijn voorbeelden hiervan. Daarnaast was tijdens de opleiding aandacht voor management, teamontwikkeling en scouting. Van Leeuwen volgde gastcolleges van onder andere Bert van Marwijk. Praktijkervaring werd opgedaan bij Bayern München en NAC Breda, terwijl hij bij veel andere clubs een kijkje in de keuken mocht nemen. 
 
Gisterenavond werd de door Van Leeuwen gegeven training aan de A-selectie getoetst door de docenten van de KNVB. Na afloop kreeg hij te horen dat hij ook voor dit onderdeel geslaagd was. Daarmee heeft Van Leeuwen zijn opleiding met succes afgerond. Langs deze weg wil het webteam de trainer van harte feliciteren en hem veel succes wensen in zijn trainerscarrière.

Geef een antwoord