Wintercompetitie Jeugdteams

Het competitievoetbal ligt alweer enige weken stil en omdat de maatregelen nog wel enige tijd zullen aanhouden en bovendien inmiddels zelfs verscherpt zijn, organiseert Quick Boys een onderlinge Wintercompetitie voor de jeugd.

In 2020 bestaat Quick Boys 100 jaar en ondanks dat als gevolg van de Corona-uitbraak de meeste jubileumactiviteiten zijn uitgesteld, mag het jubileumjaar niet zomaar voorbijgaan. In samenwerking met de “Commissie 100 Jaar Quick Boys” organiseert Quick Boys vanaf 7 november t/m 5 december een echte onderlinge “Quick Boys 100 jaar Wintercompetitie”. In zestien poules zullen alle (niet-selectie) jeugdteams onderling een competitie afwerken.

De teams zijn zoveel mogelijk op sterkte ingedeeld en zullen in poules van vier of vijf onderling een competitie spelen. Op 5 december zullen niet alleen de finales gespeeld worden, maar zal voor de jeugd tevens stil worden gestaan bij het bijzondere karakter van die dag.

Kijk voor de poule indelingen, het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen op  www.tournify.nl/live/qb100-wintercompetitie. We kijken uit naar een hele mooie competitie, in deze soms saaie tijden en wensen de jeugd heel veel plezier.

//ORIGINAL SPORTLINK SCRIPT quickboys.nl