Wintercompetitie za 14-11 vol van start

Op zaterdag 7 november jl. werden de eerste wedstrijden gespeeld van de Quick Boys 100 Jaar Wintercompetitie. Op meerdere velden speelde de teams onderlinge wedstrijden en was het op de velden weer reuring als vanouds.

Vanaf aanstaande zaterdag schiet de competitie echt uit de startblokken. Met maar liefst 85 tams wordt er in 19 poules gestreden. Landenteams, ongeselecteerd, selectieteams, jongens en meiden spelen onderling hun wedstrijden. Voor de poule-indeling, wedstrijdprogramma en uitslagen kijk op www.tournify.nl/live/qb100-wintercompetitie

Hoewel we niet verwachten dat er nog veel wijzigingen zullen komen, is het raadzaam om deze site reelmatig te raadplegen. Het je opmerkingen op vragen, geef dit door aan het jeugdbestuur. Je vindt de bestuursleden op Wie doet wat …

Tijdens onze eerste dag van de competitie zagen we dat ouders toch moeite hadden met de strikte Coronoa regels die momenteel gelden. Natuurlijk begrijpen we dat jullie de kinderen willen zien spelen, maar het kan nu simpelweg niet. Daarom willen we nogmaals verwijzen naar de Covid-19 maatregelen die momenteel gelden. En die gelden over de hele linie en niet alleen op het park.

Dus ook in grote getalen achter het hek de wedstrijd bekijken is niet zoals wij het willen zien. Het zou jammer zijn wanneer we de competitie weer voortijdig moesten stoppen omdat ouders hun kinderen niet kunnen loslaten. Daarom de oproep: “Blijf thuis!” Hoe jammer ook, maar het is momenteel niet anders.  

tn__DSC0121

Afbeelding 1 van 54

//ORIGINAL SPORTLINK SCRIPT quickboys.nl