Wisselende start Vrouwen 1 in competitie

Quick Boys Vrouwen 1 is wisselend begonnen aan de competitie en staat na vier speelronden in de middenmoot. Het team leert elkaar steeds beter kennen, de wedstrijden zijn leerzaam en moedigen aan om steeds het beste uit elkaar te halen. Het vertrouwen groeit en het team raakt zichtbaar steeds beter op elkaar ingespeeld. Dan komen de resultaten vanzelf!

Zaterdag 22 september: Quick Boys Vrouwen 1 – Foreholte Vrouwen 1 (1-2)
In de eerste competitiewedstrijd beleven de Quick Boys Vrouwen 1 helaas een valse start tegen Foreholte Vrouwen 1. Het eerste halfuur zit de selectie nog niet goed in de wedstrijd en is er te weinig overtuiging. Vlak voor de rust loopt het beter, wat wordt voortgezet in de tweede helft. Quick Boys is voetballend de betere partij, maar krijgt twee goals tegen vanuit corners. Verder dan een aansluitingstreffer van Pien Remmelzwaal komt Quick Boys niet.

Zaterdag 29 september: Ter Leede Vrouwen 3 – Quick Boys Vrouwen 1 (0-4)
Tegen Ter Leede Vrouwen 3 herpakt Quick Boys zich uitstekend na het onnodige verlies tegen Foreholte. Het regent kansen op de Roodemolen in Sassenheim. Aanvoerster Pien Remmelzwaal komt drie keer tot scoren en ook Manon Heiliegers krijgt een doelpunt op haar naam. Al met al een prima en vooral overtuigende wedstrijd van de dames.

Zaterdag 6 oktober: Quick Boys Vrouwen 1 – Kadoelen Vrouwen 2 (1-3)
In de derde wedstrijd in de competitie wordt verloren van het Amsterdamse Kadoelen Vrouwen 2. Jedidja van der Put maakt de enige Quick Boys-goal, direct nadat ze is ingevallen in de tweede helft. Kadoelen gaat effectiever om met de kansen en kan er drie binnenschieten. Er wordt zeker strijd geleverd en vooral in de tweede helft behoorlijk aanvallend gespeeld, maar de kansen die er zeker waren voor Quick Boys, leiden niet tot meerdere doelpunten. Zo verliest Quick Boys Vrouwen 1 ook de tweede competitiewedstrijd op eigen bodem.

Zaterdag 13 oktober: Lugdunum Vrouwen 1 – Quick Boys Vrouwen 1 (1-3)
De kansen die tegen Kadoelen nog worden gemist, worden in Leiden bij Lugdunum wél omgezet in doelpunten. In de eerste helft is Pien Remmelzwaal trefzeker, in de tweede helft scoren ook Manon Heiliegers en Emma van der Plas. Lugdunum kan onze keepster eenmaal passeren, maar Quick Boys is de sterkste en wint overtuigend.

Zaterdag 20 oktober: Quick Boys Vrouwen 1 – Sportclub Monster Vrouwen 1 (0-6) (beker)
Deze zaterdag wordt er voor de beker gespeeld tegen Sportclub Monster Vrouwen 1, dat uitkomt in de tweede klasse. Een ervaren team dat uitstekend speelt en overtuigend met 0-6 wint op Nieuw Zuid. Ook hier heeft Quick Boys weer veel van geleerd, maar tegen Monster waren de dames niet opgewassen.