Zaterdag 12 juni 2010: DKF Bedrijvenvoetbaldag

Dit voetbalevenement bij Quick Boys wordt gesponsord door de Dirk Kuyt Foundation
De Dirk Kuyt Foundation steunt en organiseert sportprojecten voor mensen met een beperking. Sporten is voor hen niet vanzelfsprekend maar wel goed voor de gezondheid en belangrijk voor hun sociale leven. Daarom ondersteunen en organiseren we bijzondere sportprojecten onder het motto: FUN is for Everyone!

Op zaterdag 12 juni 2010 wordt bij voetbalclub Quick Boys te Katwijk een bedrijvenvoetbaldag georganiseerd door de Dirk Kuyt Foundation. Deze dag staat in het teken van het WK 2010. Dit is de ultieme mogelijkheid om in de sfeer van het WK te komen voordat Nederland de eerste wedstrijd speelt op 14 juni. Het thema van de dag is Zuid-Afrika: Brul met ons mee! Trek samen met ons ten strijde om geld op te halen voor de Dirk Kuyt Foundation. De winnaar van deze dag zal na het WK met het gehele team een wedstrijd van het Nederlands Elftal bezoeken. De opbrengsten van deze dag komen geheel ten goede aan de Dirk Kuyt Foundation. Doe jij ook mee? Meld je dan snel aan op www.dirkkuytfoundation.nl 

Voor deze dag zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen als scheidsrechter bij het toernooi. Dus heb je zin in een gezellige dag en wil jij de Dirk Kuijt Foundation een handje helpen? Mail dan je naam, adres en telefoonnummer naar info@dirkkuytfoundation.nl.

Voor vragen of meer informatie over de bedrijvenvoetbaldag kunt u terecht op de website www.dirkkuytfoundation.nl of stuur een mailtje. Hopelijk kunnen we op jullie hulp rekenen! 

Geef een antwoord