Zaterdag 23 juli, 15:00 uur: Quick Boys – USV Hercules

Morgen (zaterdag) oefent Quick Boys in het kader van de voorbereiding op het nieuwe seizoen wederom op eigen bodem. Op het hoofdveld van sportpark Nieuw Zuid speelt de formatie van trainer Jan Zoutman tegen USV Hercules. De club uit Utrecht speelt komend seizoen in de zondagvariant van de Derde Divisie. De aftrap van het derde oefenduel van de blauwwitten is om 15:00 uur en de toegang is (uiteraard) gratis.

Net als Quick Boys mikt Hercules op een plaats in de top 5. De Utrechters eindigden vorig seizoen op de tiende plaats in de zondagtopklasse en misten zodoende de boot naar de Tweede Divisie. De club van trainer Eric Speelziek begonnen de voorbereiding drie weken geleden en speelden vriendschappelijk tegen DVS’33 Ermelo (2-1), DOVO (2-0) en Rijnsburgse Boys (1-5).

Aan het begin van deze week presenteerde Quick Boys een nieuwe spits. Jason Oost zal naar alle waarschijnlijkheid zijn eerste speelminuten maken voor zijn nieuwe club. De technische staf heeft de beschikking over een brede selectie en wil daarnaast nog een tweetal testspelers de kans geven zich te profileren. 

Geef een antwoord