Zaterdag 28 mei: ING F-pupillentoernooi op Nieuw Zuid (UPDATE)

Aanstaande zaterdag wordt op sportpark Nieuw Zuid voor de tweede keer het ING F-pupillentoernooi georganiseerd. Het toernooi wordt gesponseerd door de ING en de bank zal ook vertegenwoordigd zijn met een leuke attractie. K.v.v. Quick Boys wil alle voetballiefhebbers langs deze weg graag uitnodigen om naar de jeugdige voetbaltalenten uit de Bollenstreek te komen kijken. UPDATE: het toernooischema is nu beschikbaar.

Er worden circa 500 kinderen verwacht die een heel leuk en sportief toernooi gaan spelen. Daarnaast zijn er verschillende attracties waar de kinderen kunnen spelen en zich kunnen laten schminken. Verder zullen ook de dames van de Quick Boys Shop aanwezig zijn met de nieuwste artikelen en natuurlijk is de viskraam weer present voor een heerlijk gebakken visje.

Aan het ING F-pupillentoernooi zullen 40 teams uit de Bollenstreek deelnemen. Het deelnemersveld bestaat uit verschillende teams van Quick Boys, Katwijk, FC Rijnvogels, Rijnsburgse Boys en Noordwijk en daarnaast zullen ook alle teams uit de Landenteams meedoen. De aanvang van het ING F-pupillentoernooi is om 8:30 uur. De prijsuitreiking staat gepland om 14:00 uur.

Via onderstaande hyperlinks zijn het toernooischema en het programma voor het penalty schieten te downloaden:

PDF_Poule_wedstrijden
PDF_Penaltys

Kortom, kom naar Nieuw Zuid voor een leuke jeugdvoetbaldag! Tot zaterdag!

 

Geef een antwoord