Zaterdag 28 november, weer een mooie Competitiedag

Ook afgelopen zaterdag werden er weer veel mooie wedstrijden gespeeld in onze interne Quick Boys 100 Jaar Wintercompetitie. Inmiddels schuiven we al voorzichtig naar de laatste wedstrijden in de verschillende poules en is het in veel gevallen nog verdomd spannend.

Op een aantal teams na lijken de meeste teams prima ingedeeld en zijn de poules vooral spannend. Mochten we onverhoopt een vervolg (moeten) geven aan deze tot nu toe zeer geslaagde competitie, zullen we een aantal teams in ieder geval opnieuw gaan indelen.

Statistieken

Afgelopen zaterdag waren er weer een aantal opvallende statistieken. Zo werd en de hele dag maar één keer gelijk gespeeld en wel door de JO16-1 tegen de JO18-1 (een prima resultaat overigens voor de boys van Laurens Mouter).

Verder was de grootste overwinning voor de JO13-1 (15-0) werden de meeste doelpunten gescoord in de wedstrijd JO10-5 tegen de JO10-3, maar liefst 20 stuks en werd het minste aantal doelpunten gemaakt in de wedstrijd tussen de MO17-2 tegen de MO15-2, 3 stuks.

Bovendien werd in maar liefst 10 van de 36 wedstrijden door één van de ploegen meer dan 10 keer gescoord en met maar 13 keer winst voor de thuisploeg kunnen we niet echt spreken van een thuisvoordeel.

Hoe dan ook, het was een mooie dag……. op naar weer een volgende competitiedag.