Zaterdag 8 juni: actiedag op Nieuw Zuid

Het grote jubileumjaar van Quick Boys nadert met rasse schreden. Heel 2020 staat in het teken van het 100-jarig bestaan van de club. Er zullen vele activiteiten worden georganiseerd, waar flink wat geld voor nodig zal zijn. Daarom wordt het ING Jeugdtoernooi volgende week zaterdag 8 juni gecombineerd met een actiedag voor het jubileum.

Meer dan 1.000 jonge voetballers zullen op 8 juni present zijn op Nieuw Zuid voor het jaarlijkse ING-toernooi. De opbrengsten van de acties rond dit toernooi komen geheel ten goede aan het 100-jarig jubileum. En er staat heel wat te gebeuren: over het gehele complex worden terrassen opgezet waar koffie met lekkernijen te nuttigen zullen zijn. Daarnaast komen er stands waar boeketten met bloemen zullen worden verkocht en zijn er zo’n tien visbakkers die de hele dag zorgen voor de allerlekkerste vis, van kibbeling en gebakken scholletjes tot broodjes zalm en haring. Dit alles wordt omlijst met muziek.

Maar daarmee zijn we er nog niet. Er is ook een groots rad van fortuin met fantastische prijzen en voor de kinderen onder meer ijs uit de ijskar, poffertjes, suikerspinnen en diverse speeltoestellen zoals springkussens.

Vanaf 19.30 uur start de traditionele Slotavond met de Nederlands/Belgische formatie The Party Criminals: een grandioze feestband. Daarbij wordt dan ook afscheid genomen van de vertrekkende spelers en wordt de Speler van het Jaar bekendgemaakt.

Het voetbaltoernooi begint om 8.30 uur, de actiedag start rond 10.00 uur. Mocht Quick Boys de finale van de nacompetitie weten te bereiken, speelt het op zaterdag 8 juni om 17.00 uur een thuiswedstrijd met als inzet een plaats in de Tweede Divisie.

Geef een reactie