27 oktober a.s. culinaire avond

Met de R in de maand is het weer tijd voor mosselen en dit keer ook voor gebakken vis. De culinaire avond is bij onze sponsoren een geliefd evenement en is altijd een groot succes.

Op vrijdag 27 oktober 2017 bent u van harte welkom in de Businessclub om te genieten van overheerlijke mosselen en gebakken vis. Deze worden geleverd door onze diamantsponsor Fix Fisch. Uiteraard wordt er ook gedacht aan degenen die niet van mosselen en/of gebakken vis houden. Zo zullen er heerlijke salades worden geserveerd. Dit alles onder het genot van live muziek en heerlijke speciale bijpassende wijnen. Kortom: het belooft weer een gezellige avond te worden. In verband met de ledenvergadering die daaraan voorafgaand zal plaatsvinden, zal de culinaire avond om 20.00 uur aanvangen.

In verband met de inkoop dient vooraf voor deelname aan de mosselavond te worden ingeschreven. Dit kan door een mail te sturen naar info@bcquickboys.nl. U kunt zich ook telefonisch aanmelden bij Marlies Spoormaker, telefoonnummer 06-10195055.

Gelet op de verwachte belangstelling kunt u in principe per sponsorkaart 1 persoon aanmelden. Mogelijk kunnen er beperkt extra inschrijvingen worden toegestaan afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Voor ieder aangemeld persoon boven uw aantal sponsorkaarten vragen wij een vergoeding van € 15,-.   

Wij zien u graag op 27 oktober a.s.!

Namens het bestuur van de Businessclub Quick Boys

 

Geef een antwoord