Hoofdsponsorschap Ouwehand verlengd na ondertekening

Het hoofdsponsorschap van Ouwehand Visverwerking bij K.v.v. Quick Boys is verlengd voor het voetbalseizoen 2016-2017, en gaat daarmee het zesde jaar in.

De officiële ondertekening vond donderdag jl. plaats in de sfeervolle ambiance van de Businessclub, op de avond van de uitreiking van de Presentatiegids. Namens Ouwehand waren directeur Anton van der Plas en zijn dochter Ilena (hoofd marketing & PR) hierbij aanwezig, terwijl Quick Boys werd vertegenwoordigd door Henk-Jan van Maanen en Cees Haasnoot. Uiteraard werd er door het viertal geproost op een succesvolle en vruchtbare voortzetting van de samenwerking.

ondertekening_Ouwehand_16-17

Later op de avond kregen Anton van der Plas en Henk-Jan van Maanen samen met Jan Zoutman en Gerard Aafjes door de voorzitter van de Supportersvereniging nog een exemplaar uitgereikt van de kersverse Presentatiegids.
Opnieuw een prachtige uitgave met daarin o.a. een uitgebreid artikel over Ouwehand Visverwerking als hoofdsponsor, waarin Anton en Ilena van der Plas blijk geven van hun betrokkenheid.

Geef een antwoord