Elfklapper Quick Boys tegen TAC ‘90

Op deze dinsdagavond kwam het Haagse TAC ‘90 langs op Nieuw Zuid. De blauwwitten waren behoorlijk op schot want deze oefenwedstrijd eindigde in de dubbele cijfers: 11-0. Sylvano Comvalius was deze keer ook figuurlijk de grote man, met vier goals.

Natuurlijk: spelers maken veel kilometers en trainers zijn druk met coachen. Maar de meeste inspanning is tijdens deze wedstrijd ongetwijfeld geleverd door onze twitteraar van dienst. Hij zag kans alle goals, grote kansen en wissels vast te leggen en eindigde met een roodgloeiende mobiel.

Anders dan je op basis van de uitslag zou verwachten, was het niet alleen Quick Boys dat de klok sloeg. Met name in de eerste helft kwam ook de Haagse zondaghoofdklasser tot een paar grote kansen. Behalve een vrije trap die bovenop de lat viel en wat schoten naast het doel was het vooral Pim van der Plas die vaak goed ingreep.

Maar ook de ploeg uit Katwijk sprong nog regelmatig slordig om met de kansen en mogelijkheden. Het meest lachwekkende moment was toen een verdediger van TAC ’90 een kopbal van Comvalius met zijn handen keerde. De scheidsrechter zag er een kopbal in, tot grote verbazing van iedereen. Vooral van de betreffende speler zelf.

Opvallend detail was nog dat juist Quick Boys in deze wedstrijd een Haags kwartiertje had. Alle zeven goals na rust vielen namelijk in de periode van de 60e t/m de 73e minuut.