Hoofdklassecards verkrijgbaar


Iedereen kent de spaaractie van de grootste supermarktketen van Nederland. De oudere liefhebbers kennen tevens de voetbalplaatjes van Panini. De verzamelwoede van spaarders was en is vooral goed merkbaar op schoolpleinen. De koorts steeg tot ongekende hoogte rondom grote voetbaltoernooien. Diego Maradona ruilen tegen Ruud Gullit? Geen probleem. Binnenkort kan het voorkomen dat de spaarder Chima Onyeike dubbel heeft.

De initiatiefnemers van Hoofdklassecards zijn onlangs gestart met een uniek project. Vanaf woensdag 18 november 2009 zijn bij diverse clubs uit de Hoofdklasse A en B voetbalplaatjes van spelers uit de hoogste amateurklasse verkrijgbaar. Van iedere club zijn zevenentwintig voetbalplaatjes in omloop. Op sportpark Nieuw Zuid zijn een beperkt aantal verzamelalbums verkrijgbaar. Een map kost slechts € 6,95 en daarbij zit een tweetal pakjes met in totaal tien cards. Losse voetbalplaatjes worden per vijf aangeboden voor slechts € 1,00 per pakje. De pupillencommissie zal zorgdragen voor de verspreiding van de Hoofdklassecards. Vraag naar de jeugdleiders voor meer informatie. Ook zijn de mappen en de voetbalplaatjes te koop bij de Supportersvereniging Quick Boys en ‘t Honk.

Ook bij externe verkooppunten zijn de Hoofdklassecards verkrijgbaar. Bij Pluimgraaff Mode en Sport in de Badstraat en bij de Shell pompstations in de Julianalaan en de Rijnmond zijn de voetbalplaatjes eveneens te koop.

Een deel van de opbrengst van de Hoofdklassecards is bestemd voor de deelnemende clubs. Daarnaast is een gedeelte gereserveerd voor Spieren voor Spieren. Op dinsdag 17 november a.s. zal Frank de Boer, de ambassadeur van dit goede doel, de eerste verzamelalbum uitgereikt krijgen. Dus steun de club én het goede doel en spaar ze allemaal!

Geef een antwoord