29 maart: Officiële opening Clubhuis

Beste sponsoren, clubhuiswerkers en leden van Quick Boys,

Eindelijk is het dan zover, na tien maanden hard werken is de kantine omgetoverd tot ons nieuwe clubhuis. Een resultaat dat gezien mag worden, waar we trots op kunnen zijn. De fraaie vormgeving van het nieuwe clubhuis is een blikvanger van jewelste geworden.

Heel veel dank is er verschuldigd aan allen die deze nieuwbouw mogelijk hebben gemaakt. Het was met heel veel hoofdbrekens, een gigantische klus om binnen het beschikbare budget te blijven. Maar dankzij de gulle giften van blauw-witte bedrijven, de vriendenprijsjes van Quick Boyzers en de vele vrijwilligershanden is dat gelukt. Nogmaals heel veel dank daarvoor.

Natuurlijk mag dit niet onopgemerkt blijven en wij nodigen u dan ook uit om op vrijdag 29 maart aanstaande het glas te heffen op de officiële opening van het nieuwe clubhuis.

Onze hoofdsponsor Anton van der Plas van Ouwehand Visverwerking zal de opening verrichten.

In tegenstelling tot eerdere berichten, zullen we om 19:00 uur verzamelen in de voorkantine.

Zoals iedereen weet is met hulp van kledingsponsor Kelme een prachtige nieuwe Quick Boys shop neergezet. Daarom willen we jullei die avond ook even de tijd gunen om de shop goed te kunnen bekijken.  

De opening start met een spectaculaire openingsact om 19.30 uur bij de entree van het clubhuis. De daaropvolgende receptie duurt tot ca. 21.30 uur.

Graag tot ziens op vrijdag 29 maart aanstaande.

Het bestuur.

 

 

Geef een reactie