Wat doen we na 13 augustus?

Bestuursmededeling

De snelle toename van de Corona besmettingen heeft ertoe geleid dat de maatregelen voor deze zomer opnieuw aangescherpt zijn. De nieuwe maatregelen gelden in ieder geval tot en met 13 augustus.

Deze nieuwe maatregelen hebben ook gevolgen voor het aantal bezoekers dat we per wedstrijd mogen ontvangen. Voor de komende weken geldt dat alleen leden van Quick Boys en leden van de Businessclub toegang tot wedstrijden van Quick Boys 1 hebben en dat de 1,5 meter maatregel in acht wordt genomen. Lees hier welke regels er tijdens de voorbereiding van Quick Boys 1 gelden.

Hoe gaan we verder na 13 augustus?

Bovendien kijken we ook verder naar de periode na 13 augustus en de start van de competitie op 21 augustus. Wat ons betreft is het streven om zoveel mogelijk supporters toe laten op Nieuw Zuid, maar wel op een zo veilig mogelijke manier. Daarin zullen we de mogelijkheden die de overheid ons biedt ten volle benutten.

Toegang met Coronatoegangsbewijs

In de praktijk betekent dit dat we middels toegangscontrole op een coronatoegangsbewijs de mogelijkheid hebben om meer supporters toe te laten en bovendien hebben we dan meer bewegingsvrijheid op het sportpark en in het clubhuis omdat de 1,5 meter regel wellicht niet in acht genomen hoeft te worden.

Ben je dus volledig gevaccineerd of kun je een negatieve testuitslag via de CoronaCheck-app. overleggen, ben je ook dan hartelijk welkom bij de wedstrijden van Quick Boys 1.