Leden welkom bij wedstrijden

De snelle toename van de Corona besmettingen heeft ertoe geleid dat de maatregelen voor deze zomer opnieuw aangescherpt zijn. Voor de wedstrijden van Quick Boys 1 in de voorbereiding op het nieuwe seizoen heeft dit ook gevolgen voor het aantal bezoekers dat we per wedstrijd mogen ontvangen.

Voor de amateursport geldt dat publiek is toegestaan, zowel bij wedstrijden als bij trainingen. Publiek heeft een vaste plek op 1,5 meter afstand van elkaar.

Zolang de huidige COVID-maatregelen van kracht zijn, zullen wedstrijden van Quick Boys 1 alleen toegankelijk zijn voor leden van de K.v.v. Quick Boys en leden van de Businessclub.

Leden businessclub via ingang zuid

Ook wordt er gebruik gemaakt van twee ingangen (hoofdingang en ingang zuid), zodat we de druk bij de toegangscontrole kunnen spreiden en om wachtrijen zoveel mogelijk te voorkomen.

Leden worden verzocht gebruik te maken van de hoofdingang en leden van de Businessclub worden verzocht gebruik te maken van de nieuwe ingang van de Businessclub, bij ingang zuid.

Bovendien zal er sprake zijn van een maximaal aantal toeschouwers. Er wordt gemonitord hoeveel bezoekers de toegangscontrole zijn gepasseerd. Zodra het maximaal aantal toeschouwers is bereikt zal de toegang worden gesloten.

Lees hier het volledige protocol voor wedstrijden van Quikc Boys 1 en lees de bestuursmededeling aangaande de start van de competitie.