Meer dan geslaagde Open Dag

Het bestuur kijkt terug op het evenement van afgelopen zaterdag
Nog maar twee jaar geleden heeft de Sfeercommissie het initiatief genomen om te komen tot een Open Dag. Na de Open Dagen in 2007 en 2008 is zaterdag 15 augustus jl. een verenigingsbrede- en zeer geslaagde derde Open Dag gehouden.

Geweldig om zoveel vrijwilligers van de vroege zaterdagmorgen tot de late zaterdagavond voor ons aller K.v.v. Quick Boys actief te zien. Hartverwarmend  te bemerken dat alle geledingen hun steentje hebben bijgedragen. Deze dag laat opnieuw de enthousiaste- en niet versagende betrokkenheid zien van velen bij- en voor K.v.v. Quick Boys.

Nog maar twee maanden geleden werd het idee geopperd tot een Open Dag voor en door de gehele vereniging. In nauwelijks een maand tijd heeft het programma inhoud gekregen, resulterend in een dag die maar liefst 12 uur duurde. 

Alleen al de verkoop van tal van kwaliteitsvolle artikelen (fancy fair) is het vermelden waard. Verbazingwekkend hoe in slechts enkele weken tijd, met dank aan tal van middenstanders en ondernemers, een 15-tal marktkramen geheel zijn gevuld met honderden kwaliteitsvolle artikelen tegen zeer lage prijzen. Daarnaast de verkoop van bloemen en planten, PR-artikelen, heel hoog (70 meter of meer) de lucht in, een heerlijk (gebakken) visje, een drankje, springkussens, clown, schminken, draaiorgel, landenteams, presentatie en wedstrijd van de selectie met als slot een prima muzikale afsluiting. Goed beschouwd teveel om op te noemen in een boordevol programma dat organisatorisch zeer goed is verlopen.

Dit artikel wordt te lang als alle voorbeelden worden genoemd op welke wijze Quick Boys in financiële- en materiële zin ondersteuning heeft gehad van het (Katwijkse) bedrijfsleven. Dit artikel wordt heel erg lang als alle namen van de vrijwilligers worden opgesomd. Heel veel dank voor uw aller hulp en ondersteuning. Ook deze dag laat zien welke inventiviteit en ongebreidelde werklust er is om te komen tot een succesvol blauwwit resultaat.

En het resultaat is een meer dan geslaagde Open Dag. 

Bestuur
K.v.v. Quick Boys

Geef een antwoord