Even voorstellen: Onno de Graaf

Beste leden van Quick Boys,

Hierbij stel ik mij graag aan u voor.


Ik ben Onno de Graaf, 49 jaar en alweer 12 jaar woonachtig in Katwijk.
Ik ben graag bereid om de rol van aftredend secretaris Kees Kraaijenoord, te gaan vervullen. Met veel respect en waardering kijk ik terug op de inzet van Kees. Het is een eer om zijn werkzaamheden voort te kunnen zetten met de diverse andere betrokkenen/ bestuursleden binnen Quick Boys.


Ik ben directeur- bestuurder-eigenaar van 2 kleine bedrijven (consultancybedrijf DGV en kleine detacheerder DGD) en heb 20 jaar ervaring in leidinggeven en actief in de grootzakelijke vastgoedwereld.


Ik ben in Katwijk inmiddels goed verankerd en de gemoedelijkheid bevalt me goed. Bij Quick Boys kom ik al jaren. Ik heb altijd een zwak gehad voor QB. Zelfs toen ik nog in Monster woonde, kwam ik al bij QB wedstrijden kijken. Het prachtige complex met het hoofdveld in een duinpan, is onovertroffen. QB is een prachtige vereniging met 2800 leden en een groot netwerk van betrokken vrijwilligers, die zich wekelijks inzetten voor de vereniging. Ik heb hier grote waardering voor.


Ik denk samen met de 2e secretaris (die nog benoemd moet worden) een prima duo-rol als secretaris te kunnen vertolken en draag graag, samen met de collega-bestuursleden, bij aan de instandhouding en doorontwikkeling van Quick Boys. Ik kijk uit naar de gesprekken en de intervisie-momenten met de collega-bestuursleden. En dat allemaal om QB en nog betere vereniging te laten worden. Ik hoop met veel leden snel nader kennis te kunnen maken.


Met vriendelijke groet,

Onno de Graaf

Onno de Graaf