Van de Bestuurstafel

Zoals eerder aangekondigd publiceren we via de site maandelijks de highlights vanuit het bestuur. Deze maand informeren we jullie graag over de volgende zaken.

Jeugdhonk

Met bijna 1400 jeugdleden kunnen we er niet omheen: de jeugd is heel belangrijk voor Quick Boys. Zij hebben echter nu geen eigen plek in ons clubhuis. Daarom: de eerste stappen van de realisatie van een jeugdhonk in de voorkantine zullen gezet worden.

FMT Fysiotherapie & receptie

Per 6 september a.s. zal FMT Fysiotherapie in onze nieuwe aanbouw in het tribunegebouw gevestigd zijn.  Met de komst van FMT Fysiotherapie is ook gelijk een inpandige Quick Boys-receptie voor het secretariaat gecreëerd.

Deze zal bemand worden door Janneke Pluimgraaff. Zij werkt in loondienst bij FMT en levert overdag hand- en spandiensten voor ons secretariaat.

De Quick Boys-receptie is daarmee ook voor alle secretariaatsvragen open op:

  • Maandag van 8.00 tot 17.30 uur
  • Dinsdag van 8.00 tot 13.00 uur
  • Woensdag van 11.00 tot 17.30 uur
  • Donderdag van 8.00 tot 13.00 uur

Vanzelfsprekend is het secretariaat en de ledenadministratie ook via de bekende digitale manier bereikbaar.

Tegelijk met de komst van de Quick Boys-receptie, zal er een hervorming van het secretariaat plaatsvinden, met andere openingstijden.

Juist omdat er nu doordeweeks verruimde openingstijden zijn, zal het secretariaat niet meer op zaterdag standaard de gehele dag bemand zijn. Op de wedstrijddagen van Quick Boys-1 zullen Janneke of Onno altijd een uur van tevoren op het secretariaat aanwezig zijn voor jullie vragen. Vanzelfsprekend is het secretariaat ook prima per mail bereikbaar (secetariaat@quickboys.nl).

RABO Clubsupport

Quick Boys zal deelnemen aan de Rabo Clubsupport actie. We willen graag geld inzamelen voor de aanschaf van een eigen outdoor geluidsinstallatie voor evenementen en voetbaltoernooien.

Steun van de leden is hiervoor echter noodzakelijk en welkom! Hier zal nog apart over gecommuniceerd worden via de Quick Boys social media kanalen.

Op 31 oktober a.s. zal er een oefeninterland van het Jong Oranje-vrouwenelftal worden gespeeld op ons sportpark. Meer informatie is bij Bert Kloos beschikbaar.

In het hoofdtribunegebouw zult u aankomende winter steigers geplaatst zien worden. Dit is voor het uittesten van de andere camerapositie, tevens ter verbetering van de Tv-beelden.