Vuurwerkverbod; ook bij ADO’20

Het is inmiddels genoegzaam bekend dat de KNVB een zero tolerance beleid hanteert inzake het verbod op afsteken van vuurwerk en/of rookpotten. Niet alleen op Nieuw Zuid, maar ook op de sportparken waar wij als bezoekers wel welkom zijn.

De boetes zijn hoog en kunnen leiden tot het spelen van wedstrijden zonder publiek. Dat geldt ook wanneer je als uitspelend publiek betrapt wordt op het afsteken van vuurwerk. In het verleden heeft het door “onze supporters” afgestoken vuurwerk ons al diverse boetes opgeleverd. 

Wij doen dan ook nogmaals een klemmend beroep op ieders gezonde verstand het afsteken van vuurwerk voor eens en altijd achterwege te laten!

Je beschadigt anders de club met torenhoge boetes of zorgt er mede voor dat we nog vaker niet welkom zijn bij uitwedstrijden. Bovendien levert het heel veel negatieve energie en gedoe op bij onze vrijwilligers.

Laten we met z’n allen weer een voetbalfeestje maken en als het nodig is elkaar in onze gedragingen corrigeren. Zo ook aanstaande woensdag als we voor de beker Sportpark De Vlotter van ADO’20 bezoeken. 

Het bestuur.  

Geef een antwoord