Woord van de voorzitter

Beste Quick Boyzers,

Een enerverende pot voetbal werd gisterenavond beloond met een eclatante overwinning op eerstedivisionist NAC. Een fantastisch resultaat dat naar méér smaakt!

Alle ingrediënten waren aanwezig om er een heerlijk bekeravondje van te maken. En niets bleek minder waar. De lichtshow, de méér dan 5 duizend toeschouwers en het muziekspektakel tijdens de warming up en bij opkomst van de spelers spraken tot de verbeelding! In zo’n ambiance te kunnen voetballen moet welhaast tot grootse daden leiden.

Dank ook voor de positieve houding van het in groten getale aanwezige NAC-publiek. Het resultaat mag voor hen dan minder zijn, maar zij lieten het gemeentebestuur van Katwijk zien dat bij een goede samenwerking van alle betrokken instanties een wedstrijd vlekkeloos kan verlopen. Uitpubliek hoort bij voetbal. Punt!

Veel waardering dan ook voor de politie, de gemeentelijke organisatie en de veiligheids-coördinatoren. De gezamenlijke insteek in de voorbereiding was erop gericht het publiek maximaal te faciliteren en dat is gelukt!

De penningmeester kon ook tevreden zijn. Chapeau voor alle vrijwilligers die zich gisterenavond en in de voorbereiding uit de naad gewerkt hebben om iedereen een kostelijk avondje te bezorgen. Vooral onze barvrijwilligers hadden na de rust geen tijd voor een adempauze, want dat onweersbuitje was niet toevallig. We kunnen al met al niet anders zeggen dan dat er voortreffelijk werk is verricht.

Het is nu even nagenieten voor de mannen van Thomas Duivenvoorden, maar zaterdag aanstaande moet het vizier in de uitwedstrijd tegen Jong Almere City weer op scherp staan. Bent u er ook bij?

Namens het bestuur nogmaals heel veel dank voor uw inzet en support.

Bart van Kruistum