Geslaagde Paastoernooien

Beste Quick Boyzers,

Het afgelopen weekend was Nieuw Zuid het decor van een tweetal Paastoernooien. De meiden hadden vrijdag de aftrap en op tweede Paasdag werd het Internationaal JO17&JO16 Jeugdtoernooi verspeeld. Beide dagen werden druk bezocht en de organisatie was als vanouds!

QB 16-1 trok in de finale op het heilige gras van Nieuw Zuid tegen de Koninklijke HFC aan het langste eind en de 17-1 van HFC was in de strafschoppenserie Bloemendaal de baas. Bij de dames vielen onze meiden 15-3 op en was het niet meer dan vanzelfsprekend dat BVO Excelsior uit Rotterdam met hun 16-1 en 17-1 boven kwamen drijven.

Heel veel dank aan alle vrijwilligers die hun beste beentjes hebben voorgezet. Het visje viel in de smaak, maar ook de lunch die door de businessclub werd verzorgd. Dank daarvoor! Het is niet vanzelfsprekend dat vrijwilligers al hun vrije tijd in het paasweekend opofferen.

In ieder geval smaakt de toernooiopzet naar meer. Nog meer teams van over de grenzen zullen daarbij uitgenodigd gaan worden. Het begin is er. Nieuw Zuid ademt voetbal!

Het bestuur