Busreis naar AFC – Quick Boys

Op zaterdag 12 maart aanstaande speelt Quick Boys weer een uitwedstrijd in competitieverband. De blauwwitten zijn dan te gast in Amsterdam, bij voetbalvereniging AFC. Het eerste elftal van Quick Boys kan de steun van de supporters heel goed gebruiken om een goed resultaat te halen. Daarom organiseert de Supportersvereniging weer een busreis naar Amsterdam tegen een zeer voordelig tarief.Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan kun je gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer. Geef je dan donderdag 10 maart tussen 20:00 en 21:30 uur in het clubhuis op bij de bestuursleden van de Supportersvereniging. Voor het geld hoef je het niet te laten: de kosten van een buskaart bedragen slechts € 10,00.

De bus vertrekt om 13:15 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd. Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken is niet toegestaan. De wedstrijd begint om 14:30 uur.

Supporters die meereizen, hebben een toegangsbewijs nodig om de wedstrijd te kunnen bezoeken. De tickets zijn slechts online te koop. Klik HIER voor de bestelprocedure.