Voorbeschouwing AFC – Quick Boys

Na de teleurstellende nederlaag in eigen huis tegen HHC Hardenberg gaat Quick Boys zich morgen proberen te herpakken in de uitwedstrijd tegen AFC. Het duel op sportpark Goed Genoeg begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter W.H. Bronsvoort. De inwoner van Bathmen wordt geassisteerd door R.S.H. Beijer en R.D. Reinds, terwijl J.S. Boringa als vierde official fungeert. Reis mee naar Amsterdam en steun de blauw-witten in het uitduel met AFC!Verplichte online kaartverkoop
Supporters van de blauw-witten en neutrale toeschouwers kunnen slechts in de online voorverkoop toegangsbewijzen aanschaffen voor het competitieduel op sportpark Goed Genoeg. Let op: de loketten in Amsterdam blijven aanstaande zaterdag gesloten! Klik HIER om naar de online ticketverkoop te gaan. Maak gebruik van de voorverkoop en steun Quick Boys in de uitwedstrijd tegen AFC!

Onderlinge resultaten
In het verleden stonden beide ploegen slechts drie keer eerder tegenover elkaar in competitieverband. De Katwijkers wachten nog altijd op de eerste driepunter. Twee keer hielden zij een punt over aan de confrontatie met de ploeg uit de hoofdstad. Vorig seizoen ging Quick Boys in Amsterdam hard onderuit. Op sportpark Goed Genoeg verloren de blauw-witten met liefst 5-1. Olaf van der Sande was namens de bezoekers trefzeker.
In de heenwedstrijd van het lopende voetbaljaar hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. Op sportpark Nieuw Zuid eindigde het duel tussen Quick Boys en AFC zoals het begon: 0-0.

Mutaties
De selectie van de Amsterdammers ziet er ten opzichte van vorig seizoen niet heel anders uit. Splinter de Mooij (Feyenoord), Segun Owobowale (Noordwijk), Thomas Verhaar (Excelsior) en Koen Wesdorp (ASWH) zijn de meest in het oog springende versterkingen. Daartegenover staat het vertrek van onder andere Yordi Teijsse wiens contract niet werd verlengd op de Zuidas.Stand van zaken
Met 31 punten uit 17 duels neemt AFC momenteel de tweede plaats op de ranglijst in. De runner-up verloor afgelopen weekend met het kleinste verschil van Kon. HFC (0-1), maar maakte de uitglijder in de midweekse wedstrijd tegen ASWH enigszins goed (2-0).
Quick Boys ging op eigen veld met duidelijke cijfers onderuit tegen HHC Hardenberg (0-3). Hoewel de blauw-witten in de wedstrijd liefst driemaal de lat raakten, was een positieve resultaat ver weg voor de formatie van trainer Edwin Grünholz.

Busreis
Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan kun je gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Neem contact op via 06-15903522 om te reserveren. De bus vertrekt om 13:15 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd. Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken is niet toegestaan.

Rondje langs de velden
Het overige programma in de Jack’s League luidt als volgt:
GVVV – Spakenburg afgelast
Noordwijk – Scheveningen
IJsselmeervogels – De Treffers
Excelsior Maassluis – Rijnsburgse Boys
ASWH – Kon. HFC
Katwijk – Jong FC Volendam
HHC Hardenberg – Kozakken Boys
TEC – Jong Sparta Rotterdam

Foto’s: Proshots