Busreis naar GVVV

Aanstaande zaterdag speelt Quick Boys de uitwedstrijd in Veenendaal bij GVVV op Sportpark Panhuis. Uiteraard kan het elftal van trainer Thomas Duivenvoorden de steun van de fans weer heel goed gebruiken. Op last van de lokale driehoek aldaar zijn slechts 200 kaarten beschikbaar voor de supporters van Quick Boys. Zij zijn tevens verplicht tot het gebruikmaken van een buscombi naar Veenendaal.

De Supportersvereniging Quick Boys spreekt haar ongenoegen uit over deze vreemde gang van zaken. Toch wil men de blauw-witte fans niet de gelegenheid onthouden om naar Veenendaal af te reizen. Daarom wordt met frisse tegenzin de mogelijkheid geboden om gebruik te maken van de georganiseerde busreis naar sportpark Panhuis. De inschrijving start op donderdag 7 december tussen 20:00 en 21:30 uur in het clubhuis op Nieuw Zuid. De kosten voor een buskaart bedragen 12,50 EUR. Ook de toegangskaart dient meteen aangeschaft te worden. Losse toegangskaarten worden niet verkocht.

De bussen vertrekken aanstaande zaterdag om 12:30 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. De wedstrijd tussen GVVV en Quick Boys begint om 14:30 uur. Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken is niet toegestaan. De Supportersvereniging spreekt de verwachting uit om het ongelijk van de lokale driehoek in Veenendaal te bewijzen, zodat een ieder die Quick Boys een warm hart toedraagt in de toekomst weer op zijn of eigen haar vertrouwde manier naar GVVV kan afreizen.