Geef je nu op voor de Landenteams seizoen 2023/2024!

De Landenteams zijn voor de meeste spelers de eerste kennismaking met voetbal en met de club Quick Boys. Vaak ook wel de mooiste competitie van Nieuw-Zuid genoemd!

Meedoen met de Landenteams kan al voor kinderen vanaf 4 jaar. Voor seizoen 2023/204 geldt de volgende verdeling:

  • Kinderen vanaf 4 jaar (2019) komen in de trainingsgroep. Deze groep traint elke woensdag- middag. Hierbij kan de jeugd laagdrempelig en zonder contributie kennismaken met voetballen.
  • Kinderen uit 2018 komen in de JO6 (jeugd onder 6) groep. Kinderen uit 2017 komen in de JO7 groep. Deze twee groepen trainen elke woensdagmiddag en spelen op zaterdag onderlinge wedstrijdjes.

    De onbevangenheid en het plezier straalt van de talenten af en bovendien staan iedere zaterdagmorgen heel veel trotse ouders langs de lijn. Alle wedstrijden worden afgewerkt op ons eigen landenteamveld op sportpark Nieuw Zuid. De spelers worden ingedeeld in teams (landen) en spelen een onderlinge competitie. Daarnaast worden er wedstrijden georganiseerd tegen leeftijdsgenootjes van andere voetbalverenigingen uit de regio.

Om de talenten van de voetballers en voetbalsters al op jonge leeftijd te kunnen ontwikkelen, wordt er naast de wedstrijden ook getraind. De trainingen vinden plaats op woensdagmiddag, in twee blokken van een uur. Het plezier staat voorop tijdens deze oefensessies, waarbij gebruik wordt gemaakt van het circuitmodel. Dat wil zeggen dat zij na het uitrazen en de warming-up om toerbeurt een aantal oefeningen doen. Baltechniek en partijtjes zijn de basis van door de oefeningen. Het gaat tenslotte om de spelvreugde en de beleving van de sport.

Aanmelden?

We hebben al flink wat nieuwe aanmeldingen voor komend seizoen ontvangen. Wil je ook aansluiten? Meld je dan snel aan. De komende periode zullen we de verdere aanmeldingen verwerken. De teamindelingen worden medio augustus opgesteld. De start van het seizoen is in de tweede week na de schoolvakantie. Op woensdag 30 augustus gaat de bal weer rollen!

Het aanmelden van nieuwe leden kan via https://quickboys.nl/home/hoe_word_ik_lid/

Voor verdere vragen en opmerkingen kan via de mail contact worden opgenomen.
Het mailadres daarvoor is Landenteams@quickboys.nl