De komende twee zaterdagen organiseert k.v.v. Quick Boys haar jaarlijkse pupillentoernooien, met als hoofdsponsor ING (Het ING-Toernooi). Dit toernooi is al jaren een begrip in de regio en ver daarbuiten. In 2022 was het verspreid over twee zaterdagen met 255 teams en ruim 2.000 voetballers een prachtige editie.

Op zaterdag 17 juni is het programma als volgt:

Op zaterdag 24 juni is het programma als volgt:

Het ochtendprogramma start om 08:45, met de prijsuitreiking rond 12:15. Het middagdeel start om 13:30, met de prijsuitreiking rond 17:00. De prijsuitreiking vindt traditiegetrouw plaats op de hoofdtribune, waar alle teams hun ‘walk of fame’ maken en elke speler een aandenken ontvangt.

Op beide dagen verwelkomen we bijna 1.000 voetballers. Naast al onze eigen Quick Boys- teams zijn er deelnemers uit de directe omgeving, maar ook uit Noord-Holland, regio Utrecht en regio Rotterdam. Diverse verenigingen zijn al jaren een vaste gast op ons toernooi.

Zoals men gewend is, zijn er diverse attracties aanwezig, wordt er vis gebakken en zal er voldoende vertier zijn op ons sportpark Nieuw Zuid. We hopen ook dit jaar op een mooie editie van dit grote toernooi, met veel voetbalplezier op ons sportpark Nieuw Zuid.