Het Toernooiseizoen is weer begonnen

In het lange weekend rond Hemelvaart hoefden onze jeugdspelers zich niet te vervelen. Naast hun eigen Reftech-toernooi gaven veel van onze teams acte de présence op verschillende toernooien in en om de regio. Hieronder volgt een overzicht van de prestaties van onze talenten.

Internationaal Jeugdtoernooi Kagia

Het was prachtig weer tijdens het traditionele en internationale Hemelvaartoernooi dat bij VV Kagia werd gehouden. Meer dan 60 teams uit Nederland, België, Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland zorgden voor een sportpark dat de hele dag gevuld was met 800 kinderen, waaronder de JO6-1, JO6-2 en JO7-1 van onze club

                

 SV Hillegom Marathon Toernooi

De JO15-3 speelde op Hemelvaartsdag het Marathon Toernooi in Hillegom. In een poule met DCG JO15-1, ARC JO15-4, SV Hillegom JO15-2 en Terrasvogels JO15-1 wonnen ze twee keer en verloren ze twee keer, wat uiteindelijk op doelsaldo genoeg was voor de 2e plaats.
Ook de JO13-3 was aanwezig. Ze eindigden achter DoCos JO13-1 en SV Hillegom JO13-2, maar voor Alliance ’22 JO13-2 en FC Lisse JO13-2, en behaalden zo de derde prijs.

                 

                                 

Hier vind u de foto’s van dit toernooi.

Accent Accountancy Hemelvaarttoernooi VV Katwijk

Dit jaar was Quick Boys goed vertegenwoordigd op het Accent Accountancy Hemelvaarttoernooi van de Noorderburen. De JO8-1 eindigde als eerste in een poule met RKAV Volendam JO8-2, Roodenburg JO8-1, Spijkenisse JO8-1 en Katwijk JO8-1. De JO8-3 behaalde ook de eerste plaats na een spannende laatste wedstrijd tegen RVC Celeritas. Een 2-1 overwinning was voldoende om de eerste prijs binnen te slepen, aangezien beide teams voor de wedstrijd gelijke punten hadden! De JO8-7 was het derde JO8-team dat de hoofdprijs in de wacht sleepte. HMSH JO8-2, Katwijk JO8-4, Valken ’68 JO8-6 en FC VVC JO8-3 moesten hier hun meerdere erkennen.

Ook de JO9-1 (3e) en JO9-2 (2e) waren aanwezig op deze mooie Hemelvaartsdag op de Krom. Poulewinst zat er net niet in, maar de jongens hebben genoten van het weer, de organisatie en de samenhorigheid! Hetzelfde gold voor de JO9-9, die eindigde als 5e in een poule achter RCL JO9-7, RVC Celeritas JO9-5, SJC JO9-4 en Katwijk JO9-6, net als de MO9-1. De moedige meiden wonnen geen enkele wedstrijd, maar wisten wel 5 keer te scoren!

Foto’s JO8-1

Foto’s JO8-7

Foto’s MO9-1

Foto’s Huldiging

ARC-Heitingatoernooi

Vanaf Hemelvaartsdag vond op Sportpark Zegersloot in Alphen aan den Rijn het traditionele driedaagse ARC-Heitingatoernooi plaats, voor de JO13 t/m JO8 pupillen voetbalteams. De JO13-2 speelde tegen HVV JO13-3 (3-0 winst), Alphense Boys JO13-2 (2-0 verlies), ARC JO13-1 (0-0) en PVCV JO13-3 (2-4 winst). Vervolgens werd de kruisfinale voor de 3e/4e plek afgesloten tegen ARC JO13-3 met een overtuigende 4-0 overwinning. Het was een gezellig toernooi waarbij een gelukkige John Heitinga en Michael Reiziger met onze jongens op de foto mochten!                    

Arie Daman Internationaal Jeugdtoernooi in Purmerend

Op vrijdag 19 mei, de dag na Hemelvaart, was Quick Boys JO9-3 uitgenodigd voor het Arie Daman Internationaal Jeugdtoernooi in Purmerend. Het zeer sterke deelnemersveld trok op voorhand de nodige aandacht. Jeugdteams van gerenommeerde clubs als Liverpool FC, West Ham United, Southampton FC, 1. FC Köln, Racing Genk, FC Volendam en de uiteindelijke winnaar Gentofte uit Denemarken waren aanwezig.

De blauwwitten kwamen in de poulefase onder andere Racing Genk en Southampton tegen. Beide tegenstanders waren een maatje te groot voor Quick Boys JO9-3 en zouden later in het toernooi hoge ogen gooien. Desondanks kunnen onze jongens terugkijken op een zeer leuk en leerzaam toernooi, waarin ze een verdienstelijke twaalfde plaats behaalden. Ze hebben een unieke ervaring opgedaan en mogelijk gespeeld tegen toekomstige sterren van de Premier League. Voor Daan, Luchairo, Luuk, Micha, Mick, Mike, Rens, Seb en Stan was het een dag om nooit te vergeten!