JO17-2 overtuigend kampioen

In de vrieskou op Sportpark Alkemade Oost speelden de mannen van de JO17-2 afgelopen zaterdag de belangrijke seizoensouverture tegen E.M.M. ’21.  E.M.M. ’21 is de jonge Alkemadense voetbalclub ontstaan uit de fusie tussen DOSR en WVC.

Voor de blauwwitten was winst het enige dat telde, want na een prima ongeslagen reeks in deze halve competitie in de 1e klasse, was het winterkampioenschap binnen bereik. Door de voorsprong van 3 punten op direct concurrent Valken ’68 JO17-1 was een resultaat in de uitwedstrijd tegen het laag geklasseerde E.M.M. daarom ook genoeg.

Volle winst

Maar de boys van de JO17-2 wilden meer en In een wedstrijd waarin Quick Boys duidelijk de bovenliggende partij was, behaalden de mannen van coach Tony van Duijvenbode de volle winst. Via goals van Bart van Duijn, Luuk Haasnoot, Kees Zwaan en tweemaal Nathan Ehigiene liepen de boys uit naar een overtuigende 1-5 overwinning.

Door dit resultaat kijken de mannen terug op mooie ongeslagen reeks wedstrijden, waarmee het (winter)kampioenschap in de Eerste klasse een feit is. Gefeliciteerd mannen!

A job well done