MO15-1 kan kampioenschap vergeten

Vandaag streed onze MO15-1 om de laatste strohalm om nog kampioen te kunnen worden in de eerste klasse tegen de ongeslagen concurrent A.R.C. Er moest vandaag gewonnen worden om zicht te houden op de titel maar dat zorgde voor de nodige zenuwen in het veld.

Quick Boys startte rommelig en ARC liet zien niet voor niets zonder nederlaag te zijn.
De thuisploeg had grote moeite met de sterke tegenstander en dat resulteerde al snel in de 0-1. De snelle linksbuiten ontsnapte aan de bewaking van Anouk O. en rondde rustig af.
De Alphenaren bleven de bovenliggende partij en de blauwwitten waren niet fel genoeg om een vuist te kunnen maken. Op een speldenprikje na kon Quick Boys niet veel inbrengen. Nog twee keer moest keepster Sophie een antwoord schuldig blijven en dat resulteerde in een 0-3 ruststand.

Tijdens de limonade drong het bij de meiden door dat er strijd geleverd moest worden en dat was te zien in de tweede helft. De Katwijkers zetten meer druk en A.R.C. kreeg het moeilijk.
Een aantal keer doken de blauwwitten op voor het vijandelijke doel en sloop er meer vertrouwen in de ploeg. Helaas werd een moment van verslapping direct afgestraft door de tegenpartij en was het geen 1-3, maar 0-4. Dit was overigens geen reden om de hoofden te laten hangen.

Vol goede moed gingen de meiden op jacht naar goals. Na een aantal gevaarlijke corners en aanvallen ging Lieke op avontuur. Na een goede kaats met Naomi V. wist ze de bal in de hoek te schuiven om de 1-4 aan te tekenen.

De meiden bleven aandringen, maar het mocht niet meer baten. Het team kon de afscheid nemende Anouk O. helaas niet trakteren op drie punten en kan de titel definitief vergeten.

De nederlaag werd snel vergeten door een verlaat sint en kerstfeest. Er waren lootjes getrokken en na de wedstrijd werden de surprises uitgepakt en de gedichten voorgelezen onder het genot van warme choco, gesponsord door Plantenhalletje.

Iedereen fijne dagen gewenst en hopelijk zo snel mogelijk weer tot ziens op de groene velden!