Moeizame overwinning voor MO15-1

Vandaag op een winderig Nieuw Zuid de wedstrijd tegen EMM’21 Mo15-1. Een onbekende tegenstander die bivakkeert in de lagere regionen van de competitie.

Met de wind in de rug jagen de meiden op doelpunten. Toch is het moeilijk om de bal de juiste snelheid te geven en rolt er veel over de achterlijn.
Van links probeert Elisa een hoge voorzet te geven. Deze wordt, gedragen door de wind, van richting veranderd en valt pardoes tussen de handen van de keepster door in het doel. 1-0!
Direct weer druk zetten en niet veel later volgt een mooie voorzet vanaf rechts. Indy is attent en kopt de bal voor de handen van de keepster weg in de goal.

De tweede helft met wind tegen is het andere koek. De tegenstander hanteert de lange bal en dat levert meerdere gevaarlijke momenten op. Echter is Sophie alert en weet menig bal tegen te houden, samen met Demi, Myrthe, Evy en Elisa. Toch valt de aansluitingstreffer en wordt het nog even spannend. Dit komt vooral doordat Quick Boys zelf de kansen niet uitspelen en afmaken.
Maar goed de winst is binnen. Snel de door Aangifteshop gesponsorde winterjassen aan. Een deel van de meiden sluit aan bij Mo17-1, dat vandaag met personele problemen kampte.

Volgende week staat het treffen met Quick op de rol. Tot ziens in Den Haag!