Planning Finales Shoot Out 

De voorrondes zijn gespeeld en de finalisten zijn bekend.

Aanstaande woensdag is de grote dag en strijden de finalisten om het felbegeerde golden ticket voor de grote landelijke finale van de NK Shoot Out competitie die op 19 juni georganiseerd wordt in het stadion van Excelsior in Rotterdam

Niet alleen de deelnemers zijn welkom, maar alle teamgenoten en ander publiek natuurlijk ook. Kom allemaal om onze finalisten aan te moedigen. 

De Finale Kwalificatieronde Quick Boys op 25 mei a.s. wordt dit jaar gesponsord door De Rabobank.

De Rabobank staat midden in de samenleving en dragen graag bij aan de ontwikkeling van die samenleving. Dat doet de Rabobank onder andere met haar sponsoractiviteiten. In de sport en in de culturele sector.

In de optiek van sponsor Rabobank spelen verenigingen en stichtingen, juist in deze tijd, een belangrijke maatschappelijke rol vervullen. Het verenigingsleven zorgt voor meer sociale cohesie en een meer tolerante samenleving. Ook worden er talenten ontdekt en klaargestoomd voor de top.

De Rabobank is al jarenlang sponsor van Quick Boys. Als kledingsponsor en één van de hoofdsponsors van de jeugdafdeling van Quick Boys zien we de Rabobank iedere zaterdag terug op alle velden. Zij geloven in de kracht van verenigingen, als het cement van onze maatschappij en van groot belang voor de toekomst.

De opzet van de voorrondes voor de NK Shoot Out op Nieuw Zuid geeft alle jeugdleden van Quick Boys een gelijke kans op het behalen van de grote finale in Rotterdam. Vanuit eigen kracht kunnen individuele spelers en speelsters zich met elkaar meten. Als  mede-hoofdsponsor van de jeugdopleiding van Quick Boys ondersteunt de Rabobank dit jaar dan ook deze voorrondes en de Finale Kwalificatieronde Quick Boys.