Winnaars Finale Shoot Out bekend

Een winderig Nieuw Zuid was afgelopen woensdag het decor voor de Finale Kwalificatieronde Quick Boys voor het NK Shoot Out.

In de categorieën O8 t/m O14 streden 180 meiden en jongens om de felbegeerde Golden ticket die de weg vrij gaf richting de landelijke finale van het NK Shoot Out, op 19 juni 2022 in het stadion van Excelsior in Rotterdam.

In de halve finales werden na drie ronden van vier shoot outs in iedere categorie de finalisten bepaald. De keepers hadden het soms moeilijk, want het was duidelijk dat de meiden en jongens dit jaar geoefend hadden.

De finalisten in de verschillende categorieën waren:

Spannende finales:

In de finales maakten alle finalisten nogmaals 4 of 5 shoot outs, waarna zo nodig de golden goal moest bepalen wie de winnaar was van de Golden Tickets. In de O8 en de O13 moest de golden goal aan te pas komen. In de O8 groep was het Achmad Halima die via de golden goal uiteindelijk won van Aimee Haasnoot.

In de O13 groep waren er zelfs nog drie deelnemers die het maximale aantal van 6 shoot outs maakten. Eerste viel Sander Goppel af en uiteindelijk was het Murad Dashajev die tegenover Vince Haasnoot (Quick Boys afgevaardigde in 2021) overeind bleef.

Zo kregen de spannende voorrondes en even zo spannende Finale Kwalificatieronde Quick Boys 8 uitstekende afgevaardigden en winnaars van de golden Ticket voor de NK Shoot Out op 19 juni. 

DSC_0412-2

Afbeelding 1 van 198

Namens Quick Boys zullen afreizen naar het Excelsior Stadion in Rotterdam:

  • O8 Achmad Halima
  • O9 Collin Riemens
  • O10 Stijn Kuyt
  • O11 Ruben vd Horst
  • O12 Levi Ouwehand
  • O13 Murad Dashajev
  • O14 Thijs Hoek

Sponsor Rabobank bedankt!

Namens alle deelnemers en organisatie bedanken we sponsor Rabobank voor hun steun tijdens dit mooie event.

In een drukke week, waarin De Rabobank ook al Sponsor van de Week was en daarmee balsponsor bij de competitiewedstrijd Quick Boys – GVVV, werd ook de De Finale Kwalificatieronde Quick Boys gesteund door onze trouwe Clubsponsor. 

De Rabobank staat midden in de samenleving en dragen graag bij aan de ontwikkeling van die samenleving. Dat doet de Rabobank onder andere met haar sponsoractiviteiten. In de sport en in de culturele sector.

In de optiek van sponsor Rabobank spelen verenigingen en stichtingen, juist in deze tijd, een belangrijke maatschappelijke rol vervullen. Het verenigingsleven zorgt voor meer sociale cohesie en een meer tolerante samenleving. Ook worden er talenten ontdekt en klaargestoomd voor de top.

De Rabobank is al jarenlang sponsor van Quick Boys. Als kledingsponsor en één van de hoofdsponsors van de jeugdafdeling van Quick Boys zien we de Rabobank iedere zaterdag terug op alle velden. Zij geloven in de kracht van verenigingen, als het cement van onze maatschappij en van groot belang voor de toekomst.

De opzet van de voorrondes voor de NK Shoot Out op Nieuw Zuid geeft alle jeugdleden van Quick Boys een gelijke kans op het behalen van de grote finale in Rotterdam. Vanuit eigen kracht kunnen individuele spelers en speelsters zich met elkaar meten. Als  mede-hoofdsponsor van de jeugdopleiding van Quick Boys ondersteunt de Rabobank dit jaar dan ook deze voorrondes en de Finale Kwalificatieronde Quick Boys.erd