Scoor nu je nieuwe Quick Boys tenue!

Met ingang van het nieuwe seizoen is ook Quick Boys 1 weer in het nieuw gestoken. Zowel thuis- als uittenue zijn helemaal nieuw! Het thuistenue uiteraard in het traditionele blauwwit en voor het uitshirt is de keuze gevallen op een lichtgroen tenue.

Dit nieuwe uittenue zal niet alleen door Quick Boys 1 worden gedragen, maar ook door Jong Quick Boys, Quick Boys 2, de jeugdselectie teams en de vouwen selectieteams.  

Duidelijke voorkeur!

In april kondigden we het nieuwe uittenue aan en mochten alle leden zelf stemmen. En dat deden ze, want in de tweede helft van april stroomden de stemmen binnen via Facebook, Twitter en Instagram. Er werden in totaal meer dan 1.600 stemmen uitgebracht en met 58% van alle stemmen (Facebook, totaal 220, 73% voor, Twitter, totaal 395, 52% voor en Instagram, totaal 1028, voor 57%) was jullie keuze duidelijk, namelijk het lichte tenue.

Vorige week in de uitwedstrijd tegen TEC konden we het nieuwe uittenue al bewonderen. In de derby tegen RBB treden onze mannen aan in het nieuwe thuistenue.  

Nu te koop in de Fanshop!

Het officiële Quick Boys Thuis- en Uittenue voor het seizoen 2022-2023 is exclusief te koop in de Quick Boys Fanshop. Scoor dan ook snel je nieuwe Quick Boys wedstrijdtenue in onze shop. Deze is op zaterdag geopend van 9:30 tot 12:30 en op woensdag tussen 16.00 en 18.00 uur.