Start Landenteams seizoen 2022/2023

De schoolvakantie is nog volop bezig maar achter de schermen wordt er al hard gewerkt aan het nieuwe seizoen van de mooiste competitie van Nieuw Zuid: de Landenteams.

Op zaterdag 27 augustus gaan we weer starten met de allerjongste spelers van Quick Boys. De Landenteams bestaan uit de JO7 (geboortejaar 2016) en de JO6 (geboortejaar 2017). Daarnaast hopen we ook aankomend seizoen weer een trainingsgroep te kunnen starten voor de kinderen vanaf 4 jaar (2018).

De JO7 en de JO6 trainen elke woensdagmiddag en spelen op zaterdag een wedstrijd in de onderlinge competitie. De trainingsgroep voetbalt elke woensdagmiddag. De focus ligt op balbeheersing, fysieke ontwikkeling en techniek, maar vooral ook op plezier samen met leeftijdgenootjes. Het afgelopen seizoen is met behulp van sponsoren veld 7 voorzien van mobiele boarding, wat panna-voetbal mogelijk maakt in kleine teams vanaf 2 tegen 2 en wat een flinke bijdrage levert in de ontwikkeling van de spelertjes.

Vorig seizoen hadden we een record aantal kinderen en ook voor komend seizoen is er weer een flinke lijst met deelnemers. Wil je ook mee gaan doen? Meld je snel aan via deze link. Voor meer informatie omtrent de aanmeldingsprocedure kunt u hier terecht

Elk nieuw lid bij de JO7 en de JO6 ontvangt een prachtig welkomstpakket met o.a. een rugzak en een trainingspak!  Voor de trainingsgroep is geen contributie van toepassing.

De reeds aangemelde nieuwe leden zullen binnenkort een email ontvangen met meer informatie.

Voor verdere informatie kan contact worden opgenomen via landenteams@quickboys.nl