Quick Boys ontvangt cheque voor Mediateam

Onlangs ontving Quick Boys een mooie cheque van €1.000,- van de werkgroep ‘Lokaal Sportakkoord’ van onze gemeente. Willem Guijt, voorzitter van de Stichting Sportpromotie Katwijk, reikte de cheque uit aan voormalig Mediateam-stagiaire Sidney Kruijt.

Dankzij het sportakkoord is er een budget vanuit de gemeente voor goede ideeën en plannen die bijdragen aan meer beweging of een ander maatschappelijk doel. De cheque zorgt ervoor dat ons Mediateam kan blijven laten zien hoe belangrijk sport en beweging is, en welke waarde onze club hierin heeft. We danken de werkgroep voor de gift! Binnenkort zullen de eerste uitwerkingen zichtbaar zijn.

Lijkt het je leuk om ons Mediateam te versterken? We kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken, van jong tot oud. Denk aan het schrijven van teksten, het maken van foto’s en video’s, het bijhouden van social media of het filmen van wedstrijden van ons eerste elftal. Bij interesse of vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met Leo Schaap, bestuurslid Mediazaken via leoschaap@quickboys.nl of Lennart van der Plas, coördinator van het Mediateam via lennartvanderplas@quickboys.nl. Je bent van harte welkom!